Datacenter

Powerful. Efficient. Reliable. Secure.


Malmö Clouds. servrar är inhysta i ett av de största och mest sofistikerade datacenterna i New York Metro-området. Vår infrastruktur har utformats för att ge snabbhet och tillgänglighet utan att kompromissa på kostnaden. Vi driver en säker miljö som är bemannad 24/7/365 för att säkerställa snabb respons för alla situationer.

Datacenter Plats

map

Vårt Datacenter Exempel

data center

Världsklass Infrastruktur

Malmö Clouds. datacentret har utrustats med n + 2 power redundancy, n + 2 dieseldrivna nödgeneratorer och en n + 2 kylinfrastruktur.

Fysisk Säkerhet

Malmö Cloud's. Datacentret har ett ballistiskt glasluckat, säkert främre fönster och åtkomstlastningsdocka. Tillgång till Datacenter är skyddad av en quad-autentiseringsplattform bestående av, nyckelkort, biometrisk, videoövervakning och tillgångskontroll av personskydd. Ett säkerhetshegn omger hela markområdet / byggnaden med ett permanent bemannat omkretsvakthus.

Kraftfull Rackarkitektur

Varje skåp innehåller nätverks- och strömförsörjning med 20Gbps respektive 22kW ampere för att garantera en 100% SLA-garanti.

Going GREEN Initiative

Vårt energieffektiva LEED-certifierade datacenter utnyttjar också effektiviteten från gigantiska solenergi generatorer. Det finns mer än 6 000 solpaneler som kan generera 2.167 MW vid maximal effekt. En viktig egenskap med denna miljödesigne är skörden av regnvattnet som återanvänds för att kyla ner våra servrar. Ingen annan datacenteranläggning i regionen använder denna miljödesigne.

 

Vårt Datacentrum Inkluderar:

 

Facility includes

Vi älskar att arbeta med våra kunder

 

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.
Confucius

Vad våra kunder tycker om oss