We’re Your Partner

We want all out customers to be a success.

HostAdvice Great Uptime Award for Malmo Cloud

Sedan 2015 har vi byggt upp en av Sveriges bästa webbhotell platforms.Vi har utformat våra tjänster, produkter och paket på sätt som passar alla och utvecklas ständigt och förbättrar vår infrastruktur för att ge våra kunder de bästa möjligheterna att utveckla sina webbplatser utan att behöva ha en webbutvecklare.

Malmö Cloud webbhotell


Malmö Cloud är ett exceptionellt webbhotell företag som har många års erfarenhet av globala företag av olika storlekar och har byggt upp en expertis av webbhotell kompetens). Malmö Cloud är ett företag som du kan luta dig tillbaka på med vetskapen om att du är i goda händer. Med 24-timmars support finns det ingen anledning att inte beställa idag!

Gratis Domännamn

Eftersom vi är ett utpräglat webbhotells företag, inkluderar vi ett Gratis Domän Namn när du köper ett 1 års webbhotell på så vis slipper du betala för ditt domännamn så länge du har ditt webbhotell med oss.

99,9% Uppkopplings garanti

Vi erbjuder en 99,9% uppkopplings garanti med alla våra paket, som vi övervakar 24/7. Oavsett om det är dag eller natt, kan du vara säker på att din webbplats är säker.

Diskutrymme och Bandbredd

Eftersom vi är framträdande i vår webbhotell, så kan du få enorm lagring för dina filer. Vi erbjuder flera taktik med olika lagringsalternativ.

30 dagar pengarna tillbaka garanti

Vi har också en 30-dagars pengarna tillbaka garanti, så att du kan hävda dina pengar till fullo inom en månad efter att du anmält dig utan några frågor.

24/7 Support

Våra experter är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan genom kunddisk, direktchatt och telefon för de tiderna när du behöver hjälp. Oavsett om du behöver hjälp med serverns assistans, registrering av domäner, överföring av domäner och webbplatser, värdrelaterade problem, kontrollpanelens vägledning är vi här för att hjälpa dig!


cPanel - Kontrollpanel för flera språk

Vi erbjuder en flerspråkig, användarvänlig kontrollpanel som heter cPanel. Språk som stöds är svenska, engelska, portugisiska, franska, holländska, norska, spanska, tyska, ryska, ukrainska och bulgariska.


Kom till Sveriges bästa webbhotell

Awards:
Vi har vunnit ett urval av prestigefyllda utmärkelser som en pålitlig webbhotell med ett kvalitetsservice erbjudande och hög omfattning av medföljande support.

Success is a science; if you have the conditions, you get the result.
Oscar Wilde

 

Malmö Cloud

Org: SE750703239401

Adress:
Ringvägen 24,
280 40, Skånes Fagerhult

Tel: 0723-24 02 67
E-post: info@malmöcloud.se

Alla priser är angivna inkl. moms.

_______________________________________________________________

Our Culture

Då vi startade vår webbhotell-verksamhet 2015 hade vi som vision att ge våra kunder en bättre totalprodukt och support än våra konkurrenter.

Våra kunder vill kunna få svar på sina frågor över telefon eller per e-post då de behöver svar.

Vi älskar att arbeta med våra kunder

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.
Confucius

Vad våra kunder tycker om oss