Det finns vissa sysslor som man gärna undviker, och fönsterputsning är en av dessa. Det kan bli tidskrävande och utan rätt utrustning kan det lämna ränder ifrån sig på fönstren efter att du är klar. Nej, varför slita för ett halvdant resultat när du istället kan lämna över arbetet till experterna som ser till så att allting blir helt perfekt? Se till så att proffs med många år av erfarenhet och expertis besöker dig för att putsa dina fönster så att de verkligen blir snygga och rena.

Fönsterputs till alla Skånes hörn

För dig som bor i Skåne är det inga problem att lägga vantarna på högkvalitativ fönsterputsning Malmö, Lund, Helsingborg, Hässleholm, Ystad eller en annan plats i vårt platta län. Vänd dig exempelvis till experterna hos Magdas Fönsterputs med tiotals proffs som vet var skåpet ska stå när det kommer till ypperlig fönsterputs. De erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag, så det spelar ingen roll om det gäller några få fönster eller hundratals – Magdas Fönsterputs finns alltid där för att hjälpa till.

Du behöver inte vara hemma vid utvändig fönsterputs, men det rekommenderas att du finns på plats om putsningen sker inomhus. Då har du nämligen möjligheten att själv släppa in experterna och dessutom kontrollera resultatet för att garantera att du är helt nöjd. Prioritet nummer ett hos Magdas Fönsterputs är nämligen att du ska få tillgång till fönsterputsning som du är riktigt nöjd med.

Hur det går till när du tecknar ett abonnemang

Om du bara vill ha hjälp vid ett enskilt tillfälle är det givetvis ett alternativ. Du ska kanske arrangera ett event därhemma eller så vill du bara att det ska se snyggt ut när middagsgästerna kommer på besök. Om du dock är på jakt efter regelbunden fönsterputsning blir även detta en möjlighet om du vänder dig till Magdas Fönsterputs. Du tecknar då ett abonnemang, och sedan anländer experterna hos dig ett antal gånger per år för att putsa dina fönster.

Du slipper att boka en ny tid varje gång dina fönster börjar se smutsiga ut. Just därför är det så smidigt att teckna ett abonnemang, och inte finns det någon bindningstid eller uppsägningstider att oroa dig för. Allt är på dina villkor, och du får alltid ett SMS dagen innan fönsterputsningen äger rum.