Flyttstädning i Malmö

Flyttstädning i Malmö är populärt att boka. Vem är bäst på flyttstädning i Malmö kanske du undrar över?Generellt kan man väl säga att alla levererar idag bra kvalitet.

Det går ut på att slutbesiktningen ska gå igenom den noggranna kontrollen. Genom att alla idag har speciella städlistor så brukar det flyta på bra. 

Skulle det missas något så har alla seriösa firmor garanti på jobbet. Normalt är väl att de flesta har garantier på 3-14 dagar. 

Så viktigt att tänka på att kunden ser till att besiktning sker under denna tid. Är du osäker så frågar du bara när du bokar. Står i villkoren som du kan läsa på hemsidan. Hittar du inte villkoren så fråga för att inte missa något.

Prisvärd städfirma Malmö

Prisvärd städfirma i Malmö städar ofta efter dessa kritierier:

  • Kvm yta
  • Eventuella biutrymmen
  • Tillägg som inglasad balkong/altan
  • Garage
  • Förråd

Ju tydligare du är med städföretaget ju bättre är det. För städpersonalen får bokningen där det tydligt framkommer om kunden bokat något extra.

Som beställare ska du tänka på!

Viktigt att du meddelar oss eventuella villkor som tagg eller portkoder. Gäller det hyreshus så meddela vilken våning och lägenhetsnummer. 

Du ska då stänga av kyl och frys och se till att de är isfria då vi anländer. Passa upp för eventuella vattenskador som kan uppkomma. Kontrollera att inget vatten rinner ut på känsligt golv. 

Om det finns skador eller annat du vill meddela oss så gör det redan vid bokningen. Då vet vi om ett fönster är sprucket eller liknande. Då slipper vi kontakta för att tala om det ni redan vet.

Rut-avdrag – Svar på vanliga frågor vi får!

  1. Nej rut-avdrag medges ej på dödsbon.
  2. Fönsterputs ingår då temperaturen tillåter.
  3. Väggar och tak dammas av och tapeter kan ej våttorkas.

Det är väl de vanligaste frågorna vi får. Har du andra frågor så är du välkommen att ställa dem. 

Sen glöm inte att adressändra till din nya bostad. Samt att du ser till att allt är förberett inför vår ankomst.

Att boka prisvärd städfirma inför sin flyttstädning är enkelt.