Flyttstädning i Malmö

Flyttstädning i Malmö erbjuder vi dygnet runt. Vi hjälper er som mitt i en flytt inser att flyttstädning är övermäktigt. Genom att anlita oss så slipper ni inte bara stressen med att flytta och städa utan vi är marknadsmässigt prisvärda. Vi finns tillgängliga i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi är ett städföretag som erbjuder olika städtjänster såsom flyttstädning, byggstädning och dödsbostädning, vi skräddarsyr efter dina behov. Tveka inte att kontakta oss idag, ni bokar- vi städar.

Prisvärd städfirma Malmö

Prisvärd städfirma i Malmö är det som vi vet att våra kunder säger om oss. En flytt kan fort kosta skjortan då det ska adressändras, hyra släp, och bränslekostnader mellan gamla bostaden och den nya etc. Att flytta in i ett nytt hem kan vara ett av de mest spännande stegen i ditt liv. Så varför inte njuta av det ögonblicket till fullo, låt vår städfirma sköta den tyngsta biten, nämligen flyttstädning. Medan du packar upp och kommer till rätta i ditt nya hem tar vårt fantastiska team i Malmö hand om din städning av ditt gamla hem. Med Anettes Flyttstädning Sverige AB blir flyttstädningen utförd snabbt, professionellt och prisvärt.

Några snabba flyttips att ta med sig inför flytten

Tänk på att i god tid boka din flyttstädning så att du har ett datum som passar dig. Se över dina försäkringar, abbonnemang, avtal i god tid innan så att du inte betalar något i onödan efter din flytt. Att i lugn och ro organisera din flytt skapar en lugnare övergång till ny bostad. Kasta det du inte vill lägga din energi på, skriv att göra listor, komihåg i kalendern så att inga viktiga datum glöms. Se till att ha tillräckligt med kartonger och papper att slå in dina ömtåliga saker, packa ner i god tid det du vet du ej kommer att använda på ett tag. Passa på att sälja det du kan så får du in en slant som du sedan kan lägga på en god middag, eller din nya bostad.

 

Miljövänlig städning i Malmö

Vi vill erbjuda våra kunder i Malmö en miljövänlig städning och såpa är ett gammalt beprövat material sedan urminnes tider. Skonsam för miljö, händer men ytterst effektiv då det gäller att få bort smuts utan att skada ytbelag. Såpa har en hög fetthalt och ett högt pH-värde som då lätt löser upp smuts. Våra medarbetare vill hela tiden vara i framkant och enbart använda sig av rengöringsmedel som är miljövänliga. Fortlöpande utbildning är bra, men man ska aldrig glömma vad som finns och vad som fungerat i årtionden, såpa, bikarbonat, och ättika.

 

Boka oss online när helst du vill

  • Snabb offert
  • Prisvärt
  • Enkelt
  • När det passar dig