Behöver du städhjälp – då har du hittat rätt städfirma

Flyttstädning i Malmö, Stockholm och Göteborg. När den levereras till nästa ägare ser vi till att din lägenhet är ren, fin och fräsch. Det finns många fördelar med att anlita en städfirma för grovstädning, så låt vår städfirma hjälpa till med din städning, så att du tar dig tid att fokusera på det du vill göra mest. Du kan spara värdefull tid och ägna dig åt de grundläggande behoven i ditt nya hem. Rena och väldoftande lägenheter, villor och lägenheter kommer att levereras till nya ägare / hyresgäster.

Schyssta tjänster

Som städfirma garanterar vi alla våra tjänster så att du känner dig trygg. Oavsett var i Sverige du behöver en städservice kan du boka en städservice hos oss. Vi har anlitats för städstädning i Malmö, Göteborg, Stockholm och alla andra svenska städer. Vi kommer att svara dig med ett erbjudande omedelbart. Du kan komma tillbaka senare med exakt datum för din städning och vi kommer att skicka en bokningsbekräftelse. Om du redan har fått ett pris från oss och vill boka en flyttstädning kan du göra det direkt i vårt bokningsformulär. Vi skickar all din bokningsinformation via e-post. Läs vår bokningsbekräftelse och se till att allt är korrekt. Om du vill ändra något kan du kontakta oss om det. Skicka oss ett mail eller ring oss, vi ordnar din städning enligt dina önskemål.

Vad ska du tänka på innan städdagen.

Flyttstädning tar en allmän arbetsdag för att se till att huset är tomt och för att se till att kylen och frysen är urkopplade och avstängda. Om det fortfarande finns möbler i lägenheten eller huset, är det nödvändigt att tillhandahålla ett arbetsområde med en bredd på ca 1,5 m runt väggarna och fönstren. Alla gamla skador dokumenteras av oss innan städningen påbörjas. Fönster som inte kan öppnas utan risk för brott kan bara putsas på insidan. Yt-eller fönsteretiketter, tejprester och färgstänk tas inte bort vid flyttstädningen som riskerar att skada underlaget.

Bakgrunden är bara damm och den målade ytan avlägsnas med en lätt fuktig trasa. Observera att el och vatten krävs på städdagar. Vi har alla nödvändiga rengöringsprodukter och utrustning med oss. Om vår uppfattning om tillståndet för objektet som ska rengöras skiljer sig från normalt smutsat, till exempel om fläcken är onormal, kommer vi att kontakta dig och acceptera rätt pris innan du börjar arbeta.

Städgaranti

Transport och städning med garanti. Grundlig rengöring är en av de populära tjänsterna. När du flyttar från ett hus till ett annat med vår städfirma kan du göra en bokning hos oss för din flyttstädning. Vi erbjuder en garanti för säker rengöring och dessutom till ett överkomligt pris.

Priset på vår städning är attraktivt. Naturligtvis är fördelarna med att flytta många. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på din städning. Därefter kan du enkelt boka städningen efter dina behov och önskemål. Eftersom det finns många saker som du måste ta hänsyn till när du byter bostadsort eller säljer din lägenhet. Därför erbjuder vi pålitlig och prisvärd slutstädning, så att du också kan tänka på andra saker. Du kommer också att få en 7-dagars garanti för slutstädningen. Av någon slump, om det är i orden, gör jag rätt sak. Men detta är mycket ovanligt och det är viktigt att vi avslutar jobbet så att du kan komma till huset utan att klaga från din hyresvärd eller köparen av fastigheten.